World-Team-CS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Un Forum Frumos de ce CS Si De Metin!!! Sper sa va placa si sa il populam
 
HomeSearchRegisterLog in

 

 [Descriere] Call of Duty 2

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 55
Join date : 2011-05-22

[Descriere] Call of Duty 2 Empty
PostSubject: [Descriere] Call of Duty 2   [Descriere] Call of Duty 2 Icon_minitimeSun May 22, 2011 6:18 am

Call of Duty (lansat pe data de 19 octombrie 2003) este un joc video de gen first-person shooter bazat pe un motor grafic de Quake III. Acest joc de război simulează infanteria şi armele combinate al celui de-al Doilea Război Mondial. Acest joc a fost produs de Activision şi dezvoltat de Infinity Ward.

În Septembrie 2004, un pachet suplimentar pentru Call of Duty ce s-a numit Call of Duty: United Offensive, a fost publicat. A fost creat de Activision, şi dezvoltat de Gray Matter Interactive, cu contribuţii de la Pi Studios. Versiunea pentru Apple Macintosh a fost "refugiat" de Aspyr Media, Inc. La sfârşitul anului 2004, versiunea pentru N-Gage a fost dezvoltată de Nokia şi publicată de Activision. Alte versiuni au fost eliberate pentru PC, incluzând Collectors Edition(Ediţia Colectorului, cu soundtrack şi ghid de strategie). Game of the Year Edition(Ediţia Jocul Anului, include modernizări ale jocului), şi Deluxe Edition(care conţine soundtrack-uri şi pachetul suplimentar United Offensive).

O continuare, Call of Duty 2, a fost dezvoltată de Infinity Ward şi a fost lansată în Octombrie 2005. Deasemeni, mai există şi jocuri Call of Duty pentru console, dar cu fire epice diferite, ca Call of Duty: Finest Hour de Spark Unlimited şi Call of Duty 2: Big Red One de Gray Matter Interactive şi Treyarch.
[modificare] Captain Price

Price apare in 8 jocuri Call of Duty . In Call of Duty 2 , apare Captain Price .Cea mai insemnata aparitie o are in Call of Duty 4:Modern Warfare si in Call of Duty: Modern Warfare 2 . In Call of Duty 4 , apare "Captain Price" precum un soldat cu experienta care in 1996 este trimis intr-o misiune de asasinare sub comanda lui Captain MacMillan .Personajul se mai intalneste inca odata cu Imran Zakhaev (in 1996 il impusca in brat) , ii da arma personajului principal (Sgt."Soap McTavish") care il impusca pe Zakhaev. In Call of Duty: Modern Warfare 2 ,desi in jocul precedent parea ca a murit, el reapare pentru ca la sfarsitul jocului sa-l dezarmeze pe General Shepard .Care este omorat de acelasi "Soap "McTavish .
[modificare] Campanii
[modificare] Campania americană

Campania americană începe cu soldatul Joey Martin,membru al Regimentului de Infanterie 506 Paraşutişti, antrenându-se la tabăra Toccoa în Georgia, Statele Unite la 9 august 1942. Această misiune are ca scop familiarizarea jucătorului cu sistemul de control al jocului. Prima misiune are loc la miezul nopţii pe 5 iunie 1944, ca parte a operaţiunilor aeropurtate care au dat startul invaziei Normandiei.
Back to top Go down
https://world-team-cs.forumgratuit.ro
 
[Descriere] Call of Duty 2
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Call of Duty vs. Battlefield rap battle.
» G.I. JOE TOUR OF DUTY COLLECTION
» How to bring out Phenomena
» Get a Hugtime call from Bearemy!
» Can't get the Snatchin Merchant?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
World-Team-CS :: *Alte MMORPG* :: Call Of Duty-
Jump to: