World-Team-CS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Un Forum Frumos de ce CS Si De Metin!!! Sper sa va placa si sa il populam
 
HomeSearchRegisterLog in

 

 [Descriere] Call of Duty 4: Modern Warfare

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 55
Join date : 2011-05-22

[Descriere] Call of Duty 4: Modern Warfare Empty
PostSubject: [Descriere] Call of Duty 4: Modern Warfare   [Descriere] Call of Duty 4: Modern Warfare Icon_minitimeSun May 22, 2011 6:19 am

Call of Duty 4: Modern Warfare este un joc video gen first-person shooter dezvoltat de către compania Infinity Ward şi publicat de către compania Activision pentru platforme precum PlayStation 3, Windows şi Xbox 360. În a treia parte a lui 2008 se presupune că s-ar lansa o variantă a jocului şi pentru sistemul Mac OS X. Call of Duty 4: Modern Warfare este al patrulea joc din seria Call of Duty (ne-luând în calcul şi expansiunile). Este prima dată când acţiunile din joc se petrec în afara celui de al-Doilea război mondial ci în prezent. Jocul a primit avizul de Mature de către ESRB în America de Nord, fiind de asemenea şi primul joc din serie care a primit acest aviz. Detalii despre lansare au apărut pe data de 25 aprilie 2007, însă jocul s-a lansat pe plan mondial pe data de 9 noiembrie 2007. Pe lângă lansarea în magazine, Call of Duty 4 este disponibil şi pe serviciul online Steam de pe data de 6 noiembrie 2007 pentru pre-comandă. Lansarea pe acest serviciu a fost la o dată diferită faţă de cea din magazine şi anume 12 noiembrie 2007. Jocul s-a aflat în perioada de dezvoltare şi foloseşte un motor grafic particular ce are drept caracteristici lumini realistice, efecte de luminiozitate HDR, umbre în mişcare, şi depth of field.

Povestea începe undeva în viitorul apropiat unde are loc un război civil ce implică ţările Statele Unite, Regatul Unit, şi Rusia contra ultranaţionaliştii ruşi şi a rebelilor dintr-un mic stat din Orientul Mijlociu. Jocul se vede din perspectiva United States Marine Corps şi British SAS, fiecare în locaţii diferite, precum Azderbaijan, Rusia, şi Pripiat, Ucraina. Varianta multiplayer a jocului include o serie largă de moduri pentru joc şi conţine un sistem care pe măsură ce se progresează, jucătorul poate debloca arme, ataşamente pentru arme, şi haine de camuflaj.

Call of Duty 4: Modern Warfare a câştigat numeroase premii de la site-urile de jocuri precum „Cel Mai Bun Joc XBox 360” dat de către IGN. Este considerat cel mai bine vândut joc al anului 2007, ajungând la peste 7 milioane de exemplare vândute la data de ianuarie 2008.
[modificare] Synopsis
[modificare] Personaje

În varianta de single-player, jucătorul controlează câteva personaje dintr-o perspectivă first-person, care sunt: la început în rolul lui MacTavish şi în majoritatea jocului. MacTavish îşi începe angajamentul în regimentul 22 SAS, iar al doilea personaj controlabil fiind Paul Jackson ce este din partea USMC din primul batalion de recunoaştere ce este trimis în Orientul Mijlociu. Jucătorul îl controlează pe Jackson în timpul a cinci nivele din Prima Parte a jocului. Locotenentul/Căpitanul Price este un ofiţer al regimentului 22 SAS şi este controlabil când acesta descrie o întâmplare din trecutul său. Price este jucat de către Billy Murray, actor cunoscut pentru rolul de Don Beech din filmul The Bill. Yasir Al-Fulani este preşedintele statului anonim din Orientul Mijlociu, fiind controlabil numai în partea când regia de început este afişată, secvenţă ce apare înnainte ca acesta să fie executat.
Back to top Go down
https://world-team-cs.forumgratuit.ro
 
[Descriere] Call of Duty 4: Modern Warfare
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Call of Duty vs. Battlefield rap battle.
» G.I. JOE TOUR OF DUTY COLLECTION
» Age of Empires III: Modern Asia
» Secrets of Modern Chess Strategy - John Watson
» (FULL) Esamir International News Network

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
World-Team-CS :: *Alte MMORPG* :: Call Of Duty-
Jump to: